PLAYLIST | Téli kedvencek

Saját kép!
  Végre, végre itt a tavasz! Nagyon hiányzott már egy kis napsütés és a friss virágok is. :) 
  Kicsit megcsúsztam a playlistemmel, de annyira örültem a jó időnek, hogy igazán nem volt kedvem a szobámban punnyadni. Imét elég vegyes lett a lista, van rajta minden: bulizós, lírai, klasszikus, kemény rock... Az elmúlt három hónap során két új kedvenc előadóm lett: Rag'n'bone man és a Leander Kills. Előbbit a Human óta imádom, de az új dalai egyre jobbak és jobbak, teljes a szerelem. A Leander Kills-t és elődjét a Leander Risingot, a barátom mutatta meg először, de akkor még egészen közömbös voltam velük kapcsolatban, majd az Euróvízióra készített daluk (Élet) teljesen levett a lábamról. Őszintén szólva, nemigazán szeretem az ilyen "ordibálós rock"-ot, de ez az együttes valamiért közel került hozzám, bejön a stílusuk. A lejátszási listámban meghallgathatjátok a kedvenceimet tőlük. 
  Ha már Euróvízió... A Leander Kills dala mellett, Zävodi és Berkes Olivér alkotása, a #háttérzaj volt a kedvencem, szerintem egy igazán jól megkomponált zene lett. 
  Mostanában nagyon sokszor hallgatom a Throwback Jams elnevezésű playlistemet, amin az összes régi nagy sláger szerepel, amit imádok és mindig is imádni fogok. Szeretem a '80-as, '90-es évek zenei stílusát, és az előadók egyediségét is. Ha érdekel Titeket, akkor szívesen összeállítok belőlük egy listát ide is! :) Hosszú ideje az I Was Made for Lovin' You a kedvenc nálam, így természetesen felkerült a téli playlistre is. 
  Az újak mellett régi kedvenceim is föltűnnek a listán: Ed Sheeran (az új album egyszerűen varázslatos...), Brayton Bowman, Imagine Dragons, The Weeknd. 
 1. Rag'n'bone man: Skin, Odetta, Grace, Ego
 2. Leander Kills: Élet, Csak Te, Lopott Könyvek, Félév Távolság
 3. Zävodi és Berkes Olivér: #háttérzaj 
 4. Hozier: Better Love
 5. Novaspace: Since You've Been Gone (Markus Schulz Radio Mix)
 6. The Chainsmokers, XYLO: Setting Fires
 7. Brayton Bowman: PUFF PUFF PASS
 8. Ed Sheeran: Shape of You, Castle on the Hill, How Would You Feel (Paean)
 9. Kygo feat, Selena Gomez: It Ain't Me
 10. Nause feat. Pretty Sister: Dynamite 
 11. KISS: I Was Made for Lovin' You
 12. Ramin Djawadi: Light of the Seven
 13. Imagine Dragons: Believer
 14. Isaiah: It's Gotta Be You
 15. The Lumineers: Cleopatra 
 16. Martin Garrix: Scared To Be Lonely
 17. The Weeknd: Party Monster
 18. LP: Lost On You
 19. Raye: Shhh

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése