HÍREK | A Maxim Kiadótól

Luca Di Fulvio
  1. Mostanában sok író-olvasó találkozó került megrendezésre, s nemsokára itt a következő! Egészen pontosan egy hét múlva Budapestre érkezik a népszerű könyvek, az Álmok bandája és A lány, aki megérintette az eget (Maxim Kiadó) szerzője, Luca Di Fulvio. Várhatóan november 26.-án jelenik meg új regénye A fiú, aki éjjel meglátta a napot keménytáblás verziója, a puha pedig november 30.-án. Ezen a napon, 18 órakor kerül megrendezésre a bemutatója (ahol dedikálásra is lesz lehetőség), a Libri Allee Könyváruházban (1117, Budapest, Váli u. 3.). Az esemény Facebook linkje ITT található.
  Sajnos mivel én nem budapesti lakos vagyok, nem lesz lehetőségem elmenni (pedig imádom az írót!), viszont aki ott lesz, mindenképpen számoljon be élményeiről a kommentek között vagy e-mailben! :) 

  Fülszöveg:  A kilencéves Marcus a herceg fiaként a kiváltságosok életét éli a Kelet-Alpokban. Szerető család, fényűzés és jólét veszi körül. Ám ez az idill nem tart sokáig. Egy nap a hercegi várat megtámadják, és az ott élőket meggyilkolják. Kis híján Marcus is áldozatul esik, ám Eloisa, a falusi bába lánya segít neki, hogy életben maradjon. Hazaviszi szegényes otthonába, Raühnvahlba, és anyjával, Agnetével gondját viselik. Az ifjú herceg a merénylőktől való félelmében Mikael álnéven kezd új életet egy idegen környezetben, idegen emberek között. A falubeliek úgy tudják, a bába a dravocniki vásárban vette a fiút. Mindenki életképtelennek tartja, és nem jósolnak neki túl sokat. De hála Agnete és Eloisa szeretetének, és a titokzatos és magányos Raphael gondoskodásának, a fiú lassan megerősödik, és egyre inkább kivívja a falubeliek tiszteletét. Közben telnek az évek, Mikael betölti a tizenhatodik életévét, Eloisa is gyönyörű fiatal lánnyá serdül. Kezdeti félszegségük lassan szerelemmé válik. A raühnvahliak egyre nehezebben viselik az új herceg, Ojsternig kényuralmát, de tehetetlenek. Mikael pedig egyre kétségbeesettebben nézi a szenvedésüket. És egy nap, mikor a dölyfös herceg egy ártatlan lányt akar máglyán megégetni, nem maradhat tovább tétlen. Úgy érzi, hogy más sorsra rendeltetett: a szíve a szabadságért és az igazságért ég.

  A könyv adatai:
  • Kiadó: Maxim
  • Oldalszám: 608 oldal
  • Várható megjelenés (?): 2015. november 26. (keménytáblás), november 30. (puha kötés) 
  • Keménytáblás, védőborítós: 4499 ft (előrendelhető 20% kedvezménnyel)
  • Füles kartonált: 3699 ft (előrendelhető szintén 20% kedvezménnyel)
  • Sorozat: Mont Blanc
  2. Dream-Gepida nyereményjáték
Ha vásároltok 1 regényt a Maxim kínálatából, és regisztráltok a blokk/ számla sorszámával a Facebookon található Dream válogatás oldalon (ITT), akkor havonta egy 50.000 ft értékű könyvcsomagot nyerhettek! Fontos infó, hogy a regényeket a nyertesek tetszés szerint választhatják ki a kiadó kötetei közül! :) Ezen felül a 2015. november 1. és 2016. április 30. között regisztrálók között kéthavonta kisorsolásra kerül egy darab Dream-Gepida kerékpár! A játék időtartama: 2015. november 1. - 2016. április 30. 
A játékszabályzatot pedig EZEN a linken találhatjátok meg, és itt a megnyerhető bicikliről is thattok képet
Én biztos, hogy regisztrálni fogok, mivel ezek szuper nyeremények, s hátha mellém állna a szerencse most az egyszer. Ti mit gondoltok?   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése