BEHARANGOZÓ | Nap nap után

  Régóta érdekel már David Levithan Nap nap után (a Maxiam Kiadó gondozásában jelent meg, 2012-ben) című könyve,  főleg amiatt, mert egy nagyon népszerű regényről beszélünk. Épp emiatt nagyon megörültem mikor megtudtam, hogy film is készül belőle, amit holnaptól már meg is nézhettek a mozikban! Én hamarosan olvasni is fogom a könyvet, amiről mindenképpen szeretnék majd írni egy bejegyzés keretein belül, utána pedig biztosan sorra kerítem a filmet.
  A film megjelenésének örömére a Maxim Kiadó új, filmes borítóval hozza el a magyar olvasók számára a könyvet.

Miről is szól a történet? A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak „A”-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg?

IDE kattintva tudtok beleolvasni a könyvbe, ITT pedig 30% kedvezménnyel előrendelhetitek, ha felkeltette a Ti érdeklődéseteket is.

A film trailere:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése